Manchester City loobus kogenud prantslase teenetest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasri 2016. aastal Manchester City särgis.
Samir Nasri 2016. aastal Manchester City särgis. Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS/SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi koosseis jäi ühe mängija võrra vähemaks, kui poolkaitsja Samir Nasri müüdi Türgi kõrgliigameeskonda kuuluva Antalyaspori klubile.

30-aastane prantslane, kes lõpetas juba 2014. aastal 27-aastasena koondisekarjääri ning jooksis eelmisel hooajal City särgis Premier League’is väljakule vaid ühes kohtumises, kuulus tegelikult mullu laenulepingu alusel Sevilla ridadesse. Hispaania meeskonna eest sai ta kirja 23 mänguga kaks väravat. Ehkki Nasri leping Cityga kestis 2019. aastani, ei vajanud peatreener Pep Guardiola enam tema teeneid.

Prantslane sõlmis Antalyasporiga kahe aasta pikkuse lepingu ning tema eest käidi välja kuni 3,5 miljonit eurot. «Kõik klubis soovivad Samirile edu tema karjääri uues peatükis ning tahavad teda tänada suurepäraste mälestuste eest,» seisis Manchester City avalduses. Seejuures liitus Nasri Sinistega 2011. aastal Londoni Arsenalist ning kogus kuue aasta jooksul oma kontole 176 kohtumist ja 27 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles