Piirojat ootab ees vigastuspaus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Priit Simson

Eilses Norra jalgpallimeistrivõistluste kohtumises vigastada saanud Raio Piirojat ootab ees mängupaus. Piiroja oli eile sunnitud koduklubi Fredrikstadi 2:0 võidumängus Trondheimi Rosenborgi vastu vigastuse tõttu 68. minutil väljakult lahkuma.

«Tegemist on reie kakspealihase osalise rebendiga. Esialgse hinnagu põhjal võib kesta mängupaus kolm nädalat kuni üks kuu,» rääkis Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp.

Täna käis Piiroja Norras uuringutel ning homme saabub ta juba Eestisse. «Klubi lubab ta siia ning tema ravi jätkub siin ja vajadusel teeme veel uuringuid. Eks homme saab täpsemalt öelda, kuna siis olen ka ise Piirojaga kohtunud,» lisas Rõivassepp.

Kui Piiroja vigastuspaus peaks kestma umbes kuu, siis järgmisteks koondisemängudeks peaks ta olema seega mängukõlbulik.

Eesti koondis peab järgmise kohtumise 25. mail, kui koduväljakul kohtutakse sõprusmängus Baski meeskonnaga. 3. ja 7. juunil seisavad ees EM-valikmängud Itaalia ja Fääri saartega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles