Video: Rooney lõi oma Premier League'i 200. värava, mõlemale tiimile näidati punast

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (paremal) tähistamas oma karjääri 200. väravat Premier League'is.
Wayne Rooney (paremal) tähistamas oma karjääri 200. väravat Premier League'is. Foto: Dave Thompson/AP/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga teise vooru viimases mängus tegid Manchester City ja Everton omavahel esimese koduväljakul võitlusliku 1:1 viigi.

Kui kohtumist domineeris selgelt avapoolajal City, siis esimene tabamus kirjutati hoopis tänavu suvel taas Evertoniga liitunud vanameistri Wayne Rooney nimele, kes seisis 35. mänguminutil kogenud ründajana õiges kohas ning suunas mänguvahendi samuti suvel Benficast Citysse siirdunud Ederson Santana de Moraesi seljataha. Ühtlasi oli tegu 31-aastase inglase 200. tabamusega Premier League’is, milleni on ajaloo jooksul jõudnud veel vaid Alan Shearer, kes kogus 14 aasta jooksul enda kontole koguni 260 väravat.

Avapoolaja lõpus leidis aset aga veel üks märgiline sündmust, kui tänavu suvel Tottenham Hotspurist ligi 55 miljoniga Citysse ostetud paremkaitsja Kyle Walker sai 44. minutil oma teise kollase kaardi ning pidi seega väljakult lahkuma.

Samas ei jäänud kodumeeskond kuivale, kuna seitse minutit enne normaalaja lõppu skooris Mason Holgate’i söödust Raheem Sterling. Viis minutit hiljem lõppes Evertoni poolelt poolkaitsja Morgan Schneiderlini tööpäev, kuna peakohtunik Robert Madley välgutas kõigepealt teist kollast ning siis kohe punast kaarti. Seega lõpetasid mõlemad meeskonnad kohtumise kümnekesi.

Liigatabelis on nii Manchester City kui ka Everton kogunud neli punkti ning hoiavad vastavalt viiendat ja kaheksandat kohta. Kaks võitu ehk kuus punkti on kirja saanud aga Manchester United, Huddersfield Town ja West Bromwich Albion.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles