Pommuudis: Gert Dorbek liitus Raplaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek.
Gert Dorbek. Foto: Rapla korvpallimeeskond / Facebook

Korvpalli Eesti meistriliigas mullu hõbemedalid kaela saanud Rapla Avis Utilitas meeskond lõi käed tagamängija Gert Dorbekuga.

Pärast Andre Pärna karjääri lõpetamist saab Dorbeku näol olema tegemist selgelt Rapla meeskonna enim tituleeritud mängijaga, kellele on võrdväärseid saavutusi vastu panna vaid meeskonna peatreeneril Aivar Kuusmaal, kirjutas klubi Facebooki leheküljel.

32-aastane Dorbek on BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli meeskondadega teeninud Eesti meistriliigas viis kuldmedalit, kaks hõbedat ja neli pronksi. Lisaks on mängijal ette näidata ka mitmeid ilusaid hetki koondises, kuhu ta on kuulunud juba aastast 2003.

Möödunud hooajal Tartu Ülikooli vormi kandnud Dorbeku näitajad Eesti meistriliigas keskmiselt mängu kohta olid järgmised: 28 minutit, 9,7 punkti, 2,7 lauapalli ja 2,1 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles