Video: Vuelta etapivõitja selgus grupifinišis, Taaramäe endiselt kahvatu (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldsest duublit jahtiv Chris Froome säilitas täna punase liidrisärgi.
Kuldsest duublit jahtiv Chris Froome säilitas täna punase liidrisärgi. Foto: Fotoreporter Sirotti Stefano/imago/Sirotti/Scanpix

Hispaania velotuuri neljanda üsna tasasel maal sõidetud etapi (198,2 km) võitis grupifinišis parimat sprindijalka näidanud itaallane Matteo Trentin (Quic-Step Floors), kes edestas hispaanlast Juan José Lobato del Vallet (Team Lotto NL-Jumbo) ning belglasi Tom van Asbroecki (Cannondale), Edward Theunsi (Trek-Segafredo) ja Jens Debusschere'i (Lotto Soudal).

Eile punase särgi endale haaranud tänavune Tour de France'i võitja Chris Froome (Sky) ületas finišijoone samuti peagrupis, kui sa kirja 17. koha ning ühtlasi säilitas britt ka liidripositsiooni. Talle järgnevad endiselt kahesekundilise kaotusega hispaanlane David de la Cruz (Quick-Step Floors), iirlane Nicolas Roche (BMC) ja ameeriklane Tejay van Garderen (BMC). Viiendal kohal on eilse etapi võitnud itaallane Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida)

Ainsa eestlasena Vueltal osalev Rein Taaramäe (Katjuša-Alpecin) kaotas taas omajagu aega, kui ületas finišijoone 172. mehena (+4.11). Üldarvestuses langes 30-aastane eestlane 141. reale (+23.50).

Homme on kavas 175,7 km pikkune mägine etapp, mille jooksul tuleb ületada kolm teise ja kaks kolmanda kategooria tõusu.

Video tänase etapi finišist:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles