MM-hõbe Nabi saabub Eestisse täna õhtul

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (paremal) võitlemas MMi finaalmatšis Ryza Kayaalpi vastu.
Heiki Nabi (paremal) võitlemas MMi finaalmatšis Ryza Kayaalpi vastu. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Eile õhtul Pariisis toimunud Kreeka-Rooma maadluse maailmameistrivõistlustel raskekaalus (kuni 130 kg) oma karjääri kuuenda tiitlivõistluste medali võitnud Heiki Nabi saabub Eestisse juba täna ehk kolmapäeva õhtul. 

Kõik Kreeka-Rooma maadlejad (lisaks MMil hõbeda teeninud Nabile ka Ardo Arusaar ja Eerik Aps – toim) ning treenerid Igor Bugay ja Ivar Kotkas saabuvad Eestisse Tallinna lennujaama täna õhtul kell 21.10 saabuva lennuga AY115 Helsingist.

Seejuures pole MM eestlaste jaoks veel läbi, täna asub võistlustulle Pariisis nii 2015. aasta MMil kui ka 2017. aasta EMil naistemaadluses pronksi teeninud Epp Mäe (kuni 75 kg)

Kvalifikatsiooniringis tuleb eestlannale vastu 2014. aasta MM-hõbe ja Rio olümpial üheksanda koha saanud brasiillanna Aline da Silva Ferreira. Kohtumine toimub D matil paaris 387 ning võistlused algavad Eesti aja järgi kell 11.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles