Anett Kontaveidil USA lahtistel loosiga ei vedanud (2)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Tairo Lutter / Postimees

USA lahtisteks tennisemeistrivõistlusteks 26. asetuse saanud Anett Kontaveit kohtub avaringis Lucie Šafarovaga (WTA 37.), kes tõusis äsja paarismängu edetabelis maailma esireketiks.

Šafarova ja Kontaveit omavahel varem kohtunud pole. Seejuures oli Šafarova veel kaks aastat tagasi maailma edetabelis viiendal kohal, kuid vigastus langetas ta tahapoole. 

US Openi Twitterikonto soovitab Kontaveidi matši popcorniga nautida!

Kontaveidi ja Šafarova vahelise mängu võitja läheb teises ringis vastamisi kas noore ameeriklanna Cici Bellise või jaapanlanna Nao Hibinoga. Kolmandas ringis ootaks ilmselt ees kaheksandana asetatud venelanna Svetlana Kuznetsova. Kontaveidiga samas tabelipooles on ka maailma esireket Karolina Pliškova. 

Maailma esireket kohtub avaringis poolatari Magda Linettega, Simona Halep läheb juba avaringis vastamisi vabapääsme teeninud Maria Šarapovaga. 

Kaia Kanepi avaringi vastane põhiturniiril on kunagine Prantsusmaa lahtiste võitja ja maailma neljas reket, praegu maailma edetabelis 75. kohal olev 37-aastane itaallanna Francesca Schiavone. Võidu korral kohtub Kanepi teises ringis kas 28. asetusega ukrainlanna Lesja Tsurenkoga või belglanna Yanina Wickmayeriga, kellest ta 2010. aastal US Openil veerandfinaali pääsedes neljandas ringis jagu sai.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles