Tipppoksija kardab ala tuleviku pärast: McGregori võit tähendaks katastroofi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amir Khan
Amir Khan Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

30-aastane poksija Amir Khan kardab, et kui pühapäeva varahommikul toimuvast poksimatšist Conor McGregori ja Floyd Mayweatheri vahel väljub võitjana esimene, on poksil kui spordialal kriips peal.

«Kui McGregor võidab, siis poksimisega on kõik. See oleks katastroof, suur katastroof,» vahendab Sportsmail poksija sõnu. «Kes iganes selle matši võidab, viib oma spordiala hoopis uuele tasemele. See annab fännidele teada, millist spordiala jälgida.»

Khani sõnul tähendaks McGregori võit seda, et võitlussport muutuks igaveseks. «Poksijad peaksid hakkama rohkem hübriidmatše pidama. McGregorist saaks isegi veel suurem nimi ning minagi poksiksin temaga. See toimuks Inglismaal või siis läheksin Dublinisse,» jätkas Khan.

Kuigi Khan on oma sõnavõtus hoiatav, ei usu ta, et poksiringist väljub võitjana iirlane. «Olen kindel, et Foyd võidab. Mõned raundid on kindlasti põnevad, aga Mayweather saab temast jagu ning saab ka üle pika aja kirja esimese nokaudi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles