Mayweather purustas legendaarse Rocky rekordi (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports

Ameerika profipoksija Floyd Mayweather lõpetab profikarjääri rekordilise 50 võiduga. 

Kui enne lahingut Conor McGregoriga oli kaks aastat tagasi poksiga hüvasti jätnud Mayweather Rocky Marcianoga karjääri jooksul kogutud võitudega ühel pulgal, siis nüüd läks ameeriklane Conor McGregori alistamisega Marcianost mööda. 

Aastatel 1947 kuni 1955 raskekaalu valitsenud ameeriklane Marciano võitis karjääri jooksul kõik 49 matši, seejuures 43 matši nokaudiga. Mayweatheri kontosse jääb 50 võitu, neist 27 nokaudiga. 

«Rocky Marciano on legend ja ootan pikisilmi kuulsuste halli jõudmist,» kommenteeris Mayweather.            

Karjääri viimase kohtumise, maailma kalleima poksilahingu MMA-võitleja McGregori vastu võitis ameeriklane kümnendas raundis teenitud tehnilise nokaudiga. Kuigi iirlane hakkas Mayweatherile kõvasti vastu, väsis ta ära. 

«Conor on tugev vastane. Arvan, et andsime fännidele seda, mida nad näha tahtsid,» sõnas Mayweather, kes haaras pärast matši iirlase ka tugevasse embusesse. «Valisin õige tantsupartneri. Conor McGregor, sa oled tšempion!»

Ameeriklane tunnistas, et tema taktika oli iirlane võimalikult korralikult ära väsitada ning seejärel oma paremus maksma panna. Ometi suutis McGregor teda üllatada.

«Ta oli parem, kui ma arvasin. Ta liikus ilusti külgede peale ja oli sitke, aga ma olen hetkel parem poksija,» kinnitas ameeriklane.

McGregor oli kohtuniku otsuses pettunud ning tahtnuks veelgi poksida. «Ma hakkangi niimoodi väsinult võbelema. See polnud Floydi tekitatud kahju. Las ta paneb mu pikali!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles