Vettel selgitas Ferraris jätkamise põhjuseid

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Neljakordne vormel-1 maailmameister ja tänavuse hooaja üldliider Sebastian Vettel sõlmis Ferrariga uue kolmeaastase lepingu, mis tähendab seda, et sakslane jätkab meeskonnas kuni 2020. aasta lõpuni.

Kolmandat hooaega Ferraris sõitev Vettel pole Punaseid MM-tiitlini viinud - debüüthooaja lõpetas sakslane kolmandana, järgmisel aastal neljandana. Tänavu hoiab Vettel üheksa etappi enne hooaja lõppu esimest positsiooni, edestades Lewis Hamiltoni (Mercedes) 14 punktiga.

«Ma armastan seda meeskonda,» ütles Vettel. «Minu arvates on Ferraril midagi sellist, mida teistel meeskondadel pole. Ma tahan Ferrariga palju saavutada ja eeldan, et meeskond ootab minult samuti suuri tegusid.»

«Kaks aastat tagasi me ütlesime, et tahame tagasi tippu jõuda ning oleme õigel teel. Me pole veel seal, kus tahaksime olla, kuid anname endast kõik, et sinna jõuda. Mul on siiralt hea meel siin jätkata ning olla selle meeskonna pereliige.»

Hooaja 12. etapp ehk Belgia GP sõidetakse täna, Eesti aja järgi kell 15. Vettel alustab põhisõitu teiselt stardikohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles