Eestlanna võitis Soome korvpallimeistrivõistlustel hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Jallai
Kerttu Jallai Foto: catz.fi

Jana Rannaveski ja Minsk 2006 võitlesid ennast Valgevene Meistriliiga finaali ja vastaseks on BK Horisont. Laupäevases esimeses finaalmängus oldi sunnitud tunnistama vastase 70:81 paremust. Rannaveski tõi oma tiimile 10 punkti, võttis 1 laupalli, tegi ühe vaheltlõike, kaotas 2 korral palli ja tegi 1 vea.

Pühapäeval peeti finaalseeria teine mäng, mis õnnestus võita seisuga 79:74. Eesti piiga viskas 4 punkti, võttis 4 lauda, andis 6 korvisöötu, tegi 1 vaheltlõike ja 4 isiklikku viga. Finaalseeria kestab 3 võiduni, vahendab basket.ee.

Kerttu Jallai ja Lappeenranta Catz pidid Soome Meistriliigas leppima hõbemedalitega. Viimaseks jäänud finaalmängus alistuti teisipäeval Peli-Karhut naiskonnale 56:60. Jallai arvele jäi 2 lauapalli ja 2 pallikaotust. Lappeenranta edukaim oli ameeriklanna Lisa Lee 23 punktiga.

Merike Anderson ja Sankt Peterburgi Spartak jäid Venemaa Superliigas võitluses 5-8 koha peale kahel korral alla Vologda naiskonnale. Pühapäeval kaotati 70:79.
Andersoni kontole kogunes 15 punkti, 1 laupall, 1 korvisööt, 1 pallikaotus ja 4 viga.

Eile lepiti samuti 79:91 kaotusega. Eestlanna viskas 4 punkti, võttis 2 lauapalli, andis 5 resultatiivset söötu, kaotas 1 korral palli ja tegi 3 isiklikku viga. Edasi tuleb Spartakil võidelda 7-8 koha pärast Moskva Dünamoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles