Liverpool sai rekordilise summa eest oma tahtmise, aga...

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naby Keita RB Leipzigi särgis.
Naby Keita RB Leipzigi särgis. Foto: Roger Petzsche/imago/Picture Point LE/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool sai oma tahtmise ehk nendega liitub rekordilise, enam kui 52 miljoni euro eest RB Leipzigi poolkaitsja Nabi Keita, kes aga ametlikult hakkab kuuluma Punaste ridadesse alates 1. juulist 2018.

Nimelt on Liverpool valmis 22-aastase guinealase eest maksma 52 miljoni euro suuruse väljaostusumma, mille järgi tohib ta klubi vahetada järgmisel suvel, samuti kuulub üleminekusse avaldamata lisatasu. Täna läbis Keita Liverpoolis arstliku läbivaatuse.

Seega saab Keitast klubi ajaloo kallim mängija – 22-aastane poolkaitsja möödub 2011. aastal Newcastle Unitedist 38 miljoni euro eest soetatud Andy Carrollist.

Tänavusel suvel on Liverpooliga liitunud juba AS Romast egiptlasest ründaja Mohamed Salah (37 miljonit eurot), Hullist keskkaitsja Andrew Robertson ja Chelseast vabaagendina saabunud ründaja Dominic Solanke.

Samas valmistub meeskond väidetavalt juba uueks ostuks, kui Monacost püütakse värvata enne sel neljapäeval lõppevat üleminekuakent 65 miljoni eest poolkaitsjat Thomas Lemari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles