Anastassia Kovalenko teenis Itaalias teise koha

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Kovalenko Mugello ringrajal.
Anastassia Kovalenko Mugello ringrajal. Foto: Erakogu

Ringrajasõitja Anastassia Kovalenko võistles nädalavahetusel Itaalia karikavõistlustel Mugello rajal, kus saavutas naiste arvestuses teise koha ja üldarvestuses ehk konkurentsis meestega 21. koha 30 sõitja hulgas. Võistlus toimus 300-kuubikuliste Yamaha mootorratastega.

«Olin esimest korda Mugello rajal, seega oli oluline kiiresti rada ära õppida, kuna sõidutunde antakse siin väga vähe. Tegemist on väga kiire rajaga, mistõttu väikese rattaga sõites ei tohi mingeid vigu teha, sest vastasel juhul võid kaotada ringiaega lausa sekundites,» kommenteeris Kovalenko.

«Ilmastikuolud olid samuti keerulised, kuna sõitsime 35-kraadises kuumuses ja see oli päris kurnav. Üldiselt olen oma tulemusega rahul, sest eelmistel etappidel olin kolmas ja esiotsast rohkem maas. Samuti pole ma see hooaeg saanud piisavalt trenni teha, kuna mai ja juuni keskendusin teise magistrikraadi saamisele ja juulist oli mu ratas Itaalias tiimi käes, mistõttu ei saanud sellega ka Eestis trenni teha,» lisas Kovalenko. 

Anastassia Kovalenko Mugello ringrajal Itaalias.
Anastassia Kovalenko Mugello ringrajal Itaalias. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles