Šarapova andis kriitikutele ninanipsu (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova ei suutnud võitu uskuda. Ma ei võida enam vaid iseendale, vaid kõigile neile, kes on minu selja taga seisnud ja mind toetanud.»
Maria Šarapova ei suutnud võitu uskuda. Ma ei võida enam vaid iseendale, vaid kõigile neile, kes on minu selja taga seisnud ja mind toetanud.» Foto: Julio Cortez/AP

​«Selle väikese musta kleidikese ja Swarovski kristallide taga on sisukas tüdruk, kes ei lähe kuhugi,» teatas rõõmupisarais Maria Šarapova. Kevadel võistluskeelust vabanenud ning esimest korda üle 19 kuu suure slämmi turniiril väljakule astunud Šarapova alistas Ameerika lahtiste avaringis maailma teise reketi Simona Halepi 6:4, 4:6, 6:3.

US Open oli esimene suure slämmi turniir, kuhu Šarapova pärast võistluskeeldu täiesti ausalt teretulnud oli. Venelanna põrus 2016. aasta alguses Austraalia lahtiste ajal dopingukontrollis, kuna oli tarvitanud südameravimit meldooniumi, mis kanti mullu 1. jaanuarist keelatud ainete nimekirja.

Algselt määrati Šarapovale kaheaastane võistluskeeld, kuid venelanna pöördus Rahvusvahelise Spordikohtu (CAS) poole ja seal vähendati võistluskeeld 15 kuule. CASi otsuses seisis, et nende hinnangul ei tarvitanud Šarapova teadlikult keelatud ainet.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles