Selgus Team Estonia 2017 koosseis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Team Estonia 2016 eelmisel aastal Itaalias. Vasakult: Priit Rätsep, Tanel Leok, Harri Kullas ja Lauri Roosiorg.
Team Estonia 2016 eelmisel aastal Itaalias. Vasakult: Priit Rätsep, Tanel Leok, Harri Kullas ja Lauri Roosiorg. Foto: Rauno Kais

Täna avalikustati Team Estonia 2017 koosseis ehk mehed, kes sõidavad Eesti eest selle aasta maailma motokrossi tippsündmusel Rahvuste krossil (Monster Energy FIM Motocross of Nations).

Eesti eest sõidavad samad mehed, kes üle-eelmisel aastal tõid Prantsusmaalt ära väga kõrge neljanda koha ning olid eelmisel aastal Itaalias üheksandad. Priit Rätsep (Honda) esindab tänavu Eesti meeskonda Matterley Basinis MXGP, Harri Kullas MX2 ja Tanel Leok (mõlemad Husqvarna) Open arvestuses, samades klassides sõitsid mehed ka eelmisel aastal.

Meeskonna mänedžerina jätkav Lauri Roosiorg: «Kuna mõned aastad on juba sellel võistlusel käidud ning osaleme meeskonnaga MMil samuti aastaid, siis organisatoorse koha pealt on ettevalmistused täies hoos ja kõik kulgeb plaanipäraselt. Eesmärk on alati saavutada eelmise aasta tulemusest parem koht ja vähemaga ei lepi me ka tänavu. Poiste vaim tundub olevat parem kui eelmine aasta ja nende selle hooaja tulemused räägivad enda eest. Kõik kolm meest on Inglismaal eelnevalt ohtralt võistelnud ja Harri tegi seda ka tänavu. Raja iseloom ja pinnas on neile kõigile tuttav ning kui kõik kenasti sujub, siis hea tulemus on täiesti reaalne.»

Rahvuste kross peetakse sellel aastal 30. septembril ja 1. oktoobril Suubritannias Matterley Basini krossirajal. Kvalifikatsioonisõitudes selgitatakse välja riigid, kes hakkavad järgmisel päeval Chamberlaini karikale võistlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles