Rahu, ainult rahu, ütleb Contador

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Kaks nädalat enne Itaalia velotuuri algust ei näi Alberto Contadori (Saxo Bank) vorm paljulubav olevat, kuid eile Fleche Wallone’il 11. koha saanud hispaanlane rahustas poolehoidjaid.

«Tundsin end väga hästi ja jalad liikusid kenasti, kuid mäest üles ronides polnud ma 100 protsenti valmis,» ütles Contador, kes lõpetas eelmisel nädalal toimunud Vuelta a Castilla y Leóni tuuri hoolimata viimasena kavas olnud temposõidu võidust 24. kohal.

Contadori sõnul kimbutasid teda mitmed tehnilised probleemid ja tagatipuks tabas teda külmetushaigus, kirjutab spordipartner.ee.

Fleche Wallone’i võitjale Philippe Gilbertile 17 sekundit kaotanud Contadori meeskonna boss Bjarne Riis kinnitas, et hiljuti põetud haigus ei mõjuta ratturi esitust Giro d’Italial. «Alberto nautis Fleche Wallone’i ja üritas midagi. Ta on füüsiliselt väga tugev,» lausus Riis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles