Klavan saabki 43 miljoni eest uue klubikaaslase

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Oxlade-Chamberlain madistamas Eesti jalgpallikoondislaste vastu. Peagi saab ta Ragnar Klavaniga aga ühesugust vormi kanda.
Alex Oxlade-Chamberlain madistamas Eesti jalgpallikoondislaste vastu. Peagi saab ta Ragnar Klavaniga aga ühesugust vormi kanda. Foto: RAIGO PAJULA/AFP

Londoni Arsenal ja Liverpool jõudsid kokkuleppele Alex Oxlade-Chamberlaini ülemineku osas ning poolkaitsja siirdub 43 miljoni euro eest Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubisse Liverpool, vahendab BBC.

Veel eile räägiti, et Oxlade-Chamberlain siirdub Chelseasse, kuid seejärel teatas pallur, et soovib uut lepingut sõlmida vaid Liverpooliga. BBC andmetel on uue lepingu pikkuseks kuus aastat. Arsenalis mängis mees 2011. aastast.

Oxlade-Chamberlain viibib praegu MM-valiksarjaks valmistuva Inglismaa koondise juures, kuid on Sky Sportsi ja BBC andmetel saanud loa minna Liverpooli meditsiinilisse kontrolli.

Tänavusel suvel on Liverpooliga liitunud juba 52 miljoni euro eest Saksamaalt RB Leipzigist Guinea äss Naby Keita, AS Romast egiptlasest ründaja Mohamed Salah (37 miljonit eurot), Hullist keskkaitsja Andrew Robertson (9 miljonit eurot) ja Chelseast vabaagendina saabunud ründaja Dominic Solanke. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles