Fotod: süütamine Vueltal, Iirimaa meeskonna buss põletati maha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqua Blue Sport meeskonna buss pärast süütamist.
Aqua Blue Sport meeskonna buss pärast süütamist. Foto: twitter.com/AquaBlueSport

Ööl vastu tänast Hispaania velotuuri Vuelta 12. etappi pandi põlema Iirimaa meeskonna Aqua Blue Sport buss, mis hävis tules. Vigastada keegi ei saanud.

Õhtul Almerias hotelli ette pargitud buss süttis öösel umbes kell 1.20. Süütamiseks kasutati madratsit, mis lükati bussi tagumise otsa alla ja pisteti siis põlema. Üpris lähedal seisnud Bora-Hansgrohe ja Astana meeskondade bussid tulekahjus kannata ei saanud.

«Meie meeskonna buss hävis argpükslikkus rünnakus täielikult. Vigastada keegi ei saanud. Politsei on vahistanud kahtlusaluse,» teatas wild-card’iga Vueltale pääsenud Iirimaa meeskond ja kinnitas, et 12. etapile startimast ei takista neid miski.

Nii ka läks. Vuelta korraldajad hankisid Aqua Blue Sport meeskonnale uue bussi ning ratturid asusid teele Antequera suunas, kus tänane 160,1 km pikkune etapp finišeerib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles