Süda ihkab väravaid, mõistus sunnib kaitsesse

Kristjan Jaak Kangur, Pireus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlasedki tahaks rohkem palli vallata. Paraku on praegu koondisel taas käes aeg, kus tuleb ennekõike takistada vastaseid sama tegemast.
Eestlasedki tahaks rohkem palli vallata. Paraku on praegu koondisel taas käes aeg, kus tuleb ennekõike takistada vastaseid sama tegemast. Foto: COSTAS BALTAS/REUTERS/Scanpix

Suur tükk ajab suu lõhki. Just selle tõdemusega peavad praegu leppima Eesti jalgpallikoondise poolehoidjad. Kreekaga võõrsil tehtud «kreekalik» 0:0 viik tõestas teadaolnut: Eesti mõistab vajadusel hästi kaitsta, ohverdades selle nimel paraku ründeteravuse. Ent hing tahaks ju enamat...

Peatreenerikarjääri alguses ründavat jalgpalli näidata lubanud Martin Reim võttis pärast Brüsseli õuduste õhtut realistlikuma ja pragmaatilisema lähenemise. Patt oleks talle seda ette heita. Saati on tänavused mängud veenvalt tõestanud, et viie kaitsjaga taktika aitab Eestil oma väravat puhtana hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles