Ferrarid tunnistasid koduetapi teisel vabatreeningul Mercedeste paremust

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas oli Itaalia GP teise vabatreeningu kiireim.
Valtteri Bottas oli Itaalia GP teise vabatreeningu kiireim. Foto: PHOTO 4/imago/Crash Media Group

Itaalia GP teisel vabatreeningul Monza ringrajal võidutses Mercedese piloot Valtteri Bottas (Mercedes, 1.21,406), kes edestas meeskonnakaaslast Lewis Hamiltoni (Mercedes, 1.21,462) vaid 0,056 sekundiga. 

Paremuselt kolmanda ja neljanda aja sõitsid välja Ferrari sõitjad Sebastian Vettel (1.21,546) ja Kimi Räikkönen (1.21,804). Red Bulli rooli keeravad Max Verstappen (1.22,409) ja Daniel Ricciardo (1.22,752) said vastavalt viienda ja kuuenda koha, kaotades Bottasele enam kui sekundiga.

Esikümne lõpetasid Stoffel Vandoorne, Fernando Alonso (mõlemad McLaren), Esteban Ocon (Force India) ja Felipe Massa (Williams).

TULEMUSED:

Probleemid tabasid Toro Rosso pilooti Carlos Sainz juuniorit ja Haasi võidusõitjat Kevin Magnusseni, kes olid sunnitud vabatreeningu pooleli jätma vastavalt mootoririkke ja vedrustuse purunemise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles