Saksamaa pääses ehmatusega, Poola sai valiksarja esimese kaotuse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaale päästis võidupunktid Mats Hummels.
Saksamaale päästis võidupunktid Mats Hummels. Foto: DAVID W CERNY/REUTERS

Jalgpalli MM-valiksarjas mängiti täna kolmes Euroopa tsooni alagrupis seitsmenda vooru kohtumised. Punktide kaotusele oli lähedal Saksamaa, valiksarja esimese kaotuse sai Poola.

Tänase päeva oodatuimas vastasseisus läksid C-alagrupis vastamisi Tšehhi ja Saksamaa. Võõrsil mänginud sakslased asusid kohtumist neljandal minutil Timo Werneri väravast juhtima. Sakslaste punktide kaotus oli enam kui lähedal – Vladimir Darida viigistas mänguseisu kümmekond minutit enne matši lõppu, kuid Mats Hummelsi 88. minuti tabamus tõi võidupunktid valitsevale maailmameistrile.

Samas alagrupis jätkab teisel positsioonil Põhja-Iirimaa, kes alistas San Marino 3:0, Norra võitis 2:0 Aserbaidžaani. Tabeliseis kolm vooru enne lõppu: Saksamaa 21, Põhja-Iirimaa 16, Tšehhi 9, Norra 7, Aserbaidžaan 7, San Marino 0.

E-alagrupis sai esimese kaotuse Poola, kes hävis Taanile 0:4. Montenegro oli üle Kasahstanist 3:0 ning võidurõõmu maitses ka Rumeenia, kes sai hilisest väravast 1:0 jagu Armeeniast. Tabeliseis: Poola 16, Montenegro 13, Taani 13, Rumeenia 9, Armeenia 6, Kasahstan 2.

F-alagrupis jätkab kaotuseta Inglismaa, kes oli Harry Kane’i (kaks väravat ja üks resultatiivne sööt) eestvedamisel 4:0 üle Maltast. Slovakkia alistas 1:0 Sloveenia ning Leedu tunnistas Vilniuses Šotimaa 3:0 paremust. Tabeliseis: Inglismaa 17, Slovakkia 15, Šotimaa 11, Sloveenia 11, Leedu 5, Malta 0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles