Põlva Serviti võtmemees istus hommikul kell 6 tõstukirooli

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti ukrainlasest tagamees Sergei Ljubtšenko (vasakul) ja abitreener Rein Suvi.
Põlva Serviti ukrainlasest tagamees Sergei Ljubtšenko (vasakul) ja abitreener Rein Suvi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

KÄSIPALL Valitsev Eesti meister Põlva Serviti viigistas tugevuselt teise eurosarja, EHF Cupi esimese eelringi avamängus võõrsil Horvaatia klubiga HRK Gorica 21:21 (8:10), mis loob laupäeval kodus peetava korduskohtumise eel teise ringi pääsemiseks head võimalused.

Hooaja esimene ametlik kohtumine algas Serviti jaoks rabedalt, sest esimesel poolajal visati kõigest kaheksa väravat. «Kaitse ja väravavaht Eston Varusk olid tasemel, sest vastanegi viskas ainult kümme väravat, aga me ei suutnud realiseerida kiirrünnakuid. Avapoolajal jäi koguni kuus üks-üks olukorda väravaks viskamata,» selgitas Serviti peatreener Kalmer Musting.

Teisel poolajal hakkasid kiirrünnakud õnnestuma, ent Gorica mõneväravaline eduseis püsis. Murrangu tõi vangerdus tagaliinis, kui Serviti saatis platsile 2.03 pika ukrainlase Sergei Ljubtšenko. Ülesanne oli konkreetne – sööta pole vaja, ainult viska. Ljubtšenko saatis tagaliini visetest Gorica võrku kolm palli, mis võrdsustas seisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles