Video: Hamilton ja Vettel ajasid Itaalia publiku hulluks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel publikut hullutamas.
Sebastian Vettel publikut hullutamas. Foto: MAX ROSSI/REUTERS

F1-sarja Itaalia GP-l võidutses esikohalt startinud Mercedese piloot Lewis Hamilton, kes ühtlasi haaras liidrikoha sõitjate üldarvestuses. Britile järgnesid võistkonnakaaslane Valtteri Bottas ja Ferrari sõitja Sebastian Vettel. Autasustamisel korraldasid Hamilton ja Vettel pealtvaatajate toel korraliku šõuetenduse.

Esmalt vilistati etapivõitja Itaalia publiku poolt välja. Hamilton üritas kaks korda suud avada, enne kui kolmandal katsel otsustas üle lärmi rääkida. «Ma jumaldan siinsete fännide kirge, hindan ja austan seda. Mercedese jõud on kõvasti Ferrarist üle,» sõnas britt.

Ferrari fänne esmalt itaalia keeles tervitanud Vettel: «Me ei olnud täna esimeste meeste tempos, aga selle rahvamassi toetus annab meile usku.» Autasustamise lõpus usaldati neljakordsele maailmameistrile kaamera, mille käsitsemisega Vettel hätta ei jäänud.

Täispikk poodiumiintervjuu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles