Video: Hispaania tähe meistriklass, mis pani isegi ohvri talle kaasa elama

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isco matšis Hispaaniaga
Isco matšis Hispaaniaga Foto: GABRIEL BOUYS/AFP/SCANPIX

Tänasest Postimehest saab lugeda Hispaania jalgpallikoondise uuest tõusust. Üks selle peaarhitekte on Madridi Reali täht Isco, kes lõi laupäevases 3:0 võidumängus Itaaliale kaks väravat. Pärast mängu pakkus tabamustest enam aga kõneainet hoopis viis, kuidas Isco osavalt Itaalia kaitsjad «kohvile viis».

«Kannatasin Isco vastu kõvasti,» pidi Paris-Saint Germaini klubis igapäevajalgpalli mängiv Marco Verratti tunnistama, et hispaanlane oli kui mees teiselt planeedilt. «Tema esitus hämmeldas mind. Isegi Messi ei ole sellele tasemele lähedale jõudnud. Kui nägin, kuidas ta palli mu jalge vahelt läbi mängis, tahtsin püsti tõusta ja talle teistega koos aplodeerida,» vahendab poolkaitsja sõnu Metro.

Hispaaniat ootab homme võõrsil ees MM-valikmäng Liechtensteiniga, mille järel ilmselt kindlustatakse koht järgmisel suvel Venemaal toimuval suurturniiril. Itaallased võõrustavad Iisraeli ning võivad võidu korral tagada koha play-offis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles