Juba sel reedel Eesti ägedaim noortejooks We Run Tln

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: We Run Tln

Juba sel reedel (08.09) antakse start Eesti ägedaimale noortejooksule We Run Tln.

SEB Tallinna Maratoni raames peetav Nike noortejooks meelitas möödunud aastal 5 km rajale 2500 noort ning sel aastal oodatakse sellele numbrile jõudsat kasvu.

Nike noortejooks viib jooksjad seekord uut rada mööda Vabaduse väljakult linnatänavate ja pargiteede kaudu vanalinna, sealt Raekoja platsile ning Harju tänava kaudu tagasi. Kogu trass on täis üllatusi, rajal on ergutuspunktid ning jooksjate jaoks veel mitmeid põnevaid energiasüste.

Lisaks jooksukogemusele saavad osalejad kaasa ka Nike jooksusärgi ja medali, mille pärast 5km läbimist kaela riputada saab. Seekord pakub T-Shirt Store Nike telgis ka särgi disainimisteenust – nimelt saad särgile lisada ka oma nime, enda tiimi nime ja muid ikoone. Printimine toimub Nike pop-up telgis Vabaduse väljakul kuni võistluspäeva lõunani.

Nii enne enne kui pärast starti toimub Vabaduse väljakul kontsert, kus astuvad üles Daniel Viinalass & bänd, Reket ja Liis Lemsalu koos bändiga.

Koos noortega on stardijoonele end seadmas mitmed eesti kuulused, nende hulgas Juss Haasma, Kristel Aaslaid, Gertu Pabbo, Rainer Olbri (Metsakutsu) ning noorsportlased Kreete Verlin ja Robin Nool.

Jooksule saab registreeruda siin: http://bit.ly/2vNNoUp

Foto: We Run Tln
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles