Sillamäe Kalevi treener sai kohtuniku sõimamise eest kuulise keelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Kazatšjonok.
Vladimir Kazatšjonok. Foto: FCSillamae.ee

Eelmisel liigamängul väljaku äärest minema saadetud Sillamäe Kalevi jalgpalliklubi peatreener Vladimir Kazatšjonok võib uuesti meeskonda juhendada alles kuu aja pärast.

Kalev sai eelmisel laupäeval oma hooaja esimese kaotuse, jäädes koduplatsil 2:3 alla Tartu Tammekale. Kohtunik Hannes Kaasiku otsuste peale vihastanud Kazatšjonok eemaldati kohtumise lõpu eel, kirjutab soccernet.ee.

Eesti alaliidu distsiplinaarkomisjon otsustas karistada treenerit seoses «eemaldamisega tehnilisest alast ebatsensuursete ja solvavate väljendite kasutamise eest kohtuniku aadressil» ühekuulise juhendamise ja tehnilises alas viibimise keeluga, mis kehtib kuni 20. maini. Lisaks määrati Sillamäe Kalevile ühe miinimumpalga (278.02 euro) suurune rahatrahv.

«Nüüd, mil emotsioonid on vaibunud, süüdistan end provokatsioonidele allumises ja oma käitumises,» ütles Kazatšjonok nädala alguses ajalehele Põhjarannik. «Ma ei salli ükskõiksust. Üks asi on see, kui meie teeme vigu, ja hoopis teine asi, kui kvalifitseeritud kohtunikud talitavad niimoodi meie meeskonna vastu. Arvan, et võin seda öelda, kuna minu elukogemus jalgpallis on palju pikem kui neil kohtunikel. Teisalt peaksin tänu oma kogemustele sellistesse olukordadesse rahulikumalt suhtuma.»

Kalev esitas pärast kohtumist alaliidule ka avalduse palvega anda hinnang kohtunik Hannes Kaasiku tegevusele.

Head lugejad, avaldage arvamust, kas Kazatšjonokile määratud karistus on õiglane!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles