Klopp tegi Barcelonale (hea) meelega tünga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Jürgen Klopp lollitas tõesti meelega Barcelonat?
Kas Jürgen Klopp lollitas tõesti meelega Barcelonat? Foto: Jan Huebner/Imago/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna seisukoht oli resoluutne – Philippe Coutinhot ei müüda FC Barcelonale maha mitte mingi hinna eest. Ometi tegi Kataloonia klubi brasiillase eest ühe pakkumise teise järel. Express vahendab Hispaania meedia väidet, et süüdlaseks oli Jürgen Klopp, kes andis Barcelonale võltslootust, et äkki õnnestub täht siiski enda manu saada.

PSG ridadesse lahkunud ründaja Neymarile asendust otsinud Barcelona tegi Coutinho eest lõpuks kolm pakkumist, millest kõige kallim küündis 128 miljoni euroni. Kuigi Liverpoolil puudusid igasugused müügiplaanid, käisid katalaanid pidevalt nende ukse taga koputamas ning väidetavalt oli selle kõige taga Jürgen Klopp. Nimelt olevat sakslane rääkinud läbi oma endise koduklubi Dortmundi Borussia juhi Hans-Joachim Watzkega, et Barcelonale antakse võimalikult palju lootust, et jätta neile alternatiivse lahenduse leidmiseks võimalikult vähe aega.

Nii ka läks – pärast viimast tagasi lükatud pakkumist Coutinhole, läks Barcelona kosima Dortmundi tähte Ousmane Dembelet ning et üleminekuteaken oli sulgumas ning Kataloonia klubi vajas uut ründajat, olid trumbid läbirääkimistes sakslaste käes. Lõpuks saadi Dembele eest 145 miljonit eurot.

Coutinho jäi aga nagu arvata võis Inglismaale. Nüüd kui üleminekuteaken on sulgunud, on Klopp öelnud, et ta arvestab taas brasiillasega oma meeskonnavalikutes. Inglismaa meedia väidab, et kuigi Coutinho oleks ise soovinud Kataloonia hiiuga liituda, ei ole Liverpool tema rahustamiseks lubanud, et tal lubatakse klubist järgmisel üleminekuperioodil lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles