Saksa staar tõi oma raha eest 1200 last koondise suurt võitu vaatama

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondislane Sami Khedira.
Saksamaa jalgpallikoondislane Sami Khedira. Foto: Bernd Feil/Imago/Scanpix

Saksamaa jalgpallikoondis tampis eile Stuttgardis peetud MM-valikmängus armutult 6:0 Norra rahvusmeeskonda. 54 000 pealtvaataja hulgas olid ka 1200 last, kelle pileti eest tasus ise eile vahetusest sekkunud Sami Khedira.

Klubijalgpalli Torino Juventuses mängiv poolkaitsja on ise Stuttgardist pärit ja otsustas matši eel näidata üles veidi heldust. «Minu pere poolt pakutud toega anname võimaluse mängule tulla ka neil noortel inimestel, kes muidu seda ei saaks,» selgitas Khedira, kes jagas 1200 mängupiletit välja 15 erineva heategevusorganisatsiooni vahel. Nõnda nägid Saksamaa suurt võitu oma silmaga nii puudust kannatavate perede lapsed kui ka raskete haigustega võitlevad noored jalgpallifännid.

Saksamaa on kaheksast valikmängust kogunud 24 punkti, millega ollakse C-alagrupis esikohal. Ainus nende otsepiletit ohustada saav meeskond on Põhja-Iirimaa koondis, kellega kohtutakse järgmises mängus Belfastis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles