Kanter ja Kirt võidutsesid Kohilas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohilas toimunud heitjate seeriavõistluse finaaletapil võitis meeste kettaheite Gerd Kanter, kes heitis parimal katsel 61.98. Martin Kupperi parimaks jäi 59.61.

«Kuna see hooaeg on olnud keeruline ja vigastus, mis suure suuresti ära rikkus, on füüsilise vormi alla viinud, siis sel aastal ma nii ei toimi, et võistlen veel oktoobris. Viimased võistlused teen kindlasti ära ja loodan, et saan endale rahuldavaid tulemusi pakkuda,» rääkis Kanter enne võistlust Postimehele videointervjuus. 

Tänavu Londoni MMil 12. koha saanud 38-aastane kettaheitja kavatseb ka järgmisel aastal toimuval EMil konkurentsis püsida. «Väike puhkus ja siis tuleb vaikselt hakata mõtlema, kuidas see viimane hooaeg nii üles seada, et liigseid riske mitte võtta ja olla ühes tükis.»

Kas 11-kordne tiitlivõistluste medalist Kanter on ikka kindel, et järgmine hooaeg jääb talle viimaseks ning milliseid mõtteid mõlgutab ta Tokyo olümpia kohta, vaata Postimehe videost.

HEITJATE SEERIAVÕISTLUSE TULEMUSED:


Meeste kettaheide

1. Gerd Kanter 61.98
2. Martin Kupper 59.61
3. Eric Cadee 58.15

Vasaraheites võidutsesid Anna Maria Orel (66.30) ja Nick Miller (72.37), kuulitõukes Kätlin Piirimäe (16.07) ja Kristo Galeta (18.61) ning naiste kettaheites oli parim Kätlin Tõllasson (54.31).

Meeste odaviske võitis Magnus Kirt, kes sai parimal katsel kirja 80.42. Naiste arvestuses oli parim Liina Laasma (55.89).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles