Galerii: Tallinna maratoni noortejooksu võitis Andi Noot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna maratoni üritused algasid 5 km pikkuse noortejooksuga, mille võitis 23-aastane Andi Noot, kes oli sel võistlusel kiireim ka mullu. Naistest viis kolmandat aastat järjest võidukarika koju Kelly Nevolihhin.

Andi Noot läbis 5 km pikkuse distantsi ajaga 15 minutit ja kuus sekundit. Pärast finišeerumist kommenteeris võitja: «Väga kaasakiskuv jooksuüritus – meeletult tõmmatakse käima noori nii stardis kui ka rajal. Nagu ka eelmisel aastal oli tänagi rahvas raja ääres kaasa elamas ja see andis palju jõudu juurde.» Teise koha sai Olavi Allase 15.30-ga ja tema järel finišeerus Roman Hvalõnski 16.01-ga.

Naistest parimana finišeeris üldarvestuse 24. kohal Kelly Nevolihhin ajaga 18.21. «Olen juba kolm aastat järjest võitnud ja väga seda jooksu nautinud. Mõnus noorteüritus ja minu jaoks hea vaheldus, sest muidu jooksen enamasti staadionil,» ütles Nevolihhin pärast jooksu. Naistest lõpetas teisena Kristel Metsla ajaga 18.54 ja kolmandana jõudis finišisse Minna Kuslap 19.03-ga.

Ümber ja läbi vanalinna alanud jooksu start ja finiš asusid Vabaduse väljakul. Jooksule registreerus üle kolme ja poole tuhande jooksusõbra. Nende seas ka Juss Haasma, Kristel Aaslaid, Gertu Pabbo ja Rainer Olbri (Metsakutsu).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles