Inglismaa kõrgliiga tunnustas Klavani meeskonnakaaslast

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane.
Sadio Mane. Foto: Paul Thomas/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi ääreründaja Sadio Mane valiti Inglismaa kõrgliiga augustikuu parimaks mängijaks. 

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani meeskonnakaaslane sahistas kõigis kolmes kohtumises võrku. Senegali koondislane tegi skoori võidumängudes Crystal Palace’i (1:0) ja Londoni Arsenali (4:0) ning viigimängus Watfordi (3:3) vastu.

Välejalgne senegallane edestas parima valimisel Manchester Unitedi kolmikut Phil Jonesi, Romelu Lukakut ja Henrikh Mkhitarjani. Konkurentsi pakkusid ka Huddersfield Towni väravavaht Jonas Lössl, Londoni Chelsea ründaja Alvaro Morata ja meeskonnakaaslane Mohamed Salah.

Kaks või enam väravat on kolme vooru järel saanud kirja 16 erinevat mängumeest, neist kaks on säranud kolme väravaga (Mane ja Lukaku). Mkhitarjan on andnud koguni viis väravasöötu, teist kohta jagavad selles arvestuses seitse mängijat.

Augustikuu parimaks treeneriks valiti Huddersfield Towni juhendaja David Wagner. Huddersfield pole esimese kolme vooruga kaotusekibedust tundnud – kaks võitu (Crystal Palace’i ja Newcastle Unitedi vastu) ja üks viik (Southampton).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles