Eesti vabavõitlejad teenisid MMA-võistluselt neli matšivõitu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti amatöörvabavõitlejad koos oma nurgameeskondadega Soomes.
Eesti amatöörvabavõitlejad koos oma nurgameeskondadega Soomes. Foto: Erakogu

Eesti MMA amatöörid võistlesid Soomes Imatras Carelia Fightil kaheksa sportlasega, kellest pooled said tunda võidurõõmu – teised neli täiendasid kogemustepagasit. 

Ergo Salus (83,9 kg, 3D Treening) domineeris kolm raundi Kirill Andreevi (Turun Sankukai) vastu ja võitis oma matši kohtunike ühehäälse otsusega. Jaak Rudov (77,1 kg, 3D Treening) poksis ja maadles üle Konsta Korkiamäki (Espoon Kehähait) ja võitis samuti ühehäälse otsusega. Rasmus Tali (70,3 kg, 3D Treening) pidas maha tulise lahingu, kuid pidi kahjuks vastu võtma kaotuse kohtunike häältega.

Klubi Englas sportlastest oli võidukas Kaupo Kokamägi, kes võttis revanši oma Euroopa meistrivõistluste vastaselt Kevin Nieminenilt ja lõpetas matši kolmandas raundis seljast kägistusega. Klubikaaslased Tambet Kajak ja Lepo Kisand kaotasid oma matšid tehnilise nokaudiga.

Pärnu klubi MMAces ridades võitlev Madis Mäeste võitis kohtunike jagatud otsusega. Henry Kask kaotas oma matši otsusega.

3D Treeningu treener ja MMA liidu juhatuse liige Vallo Hannuse hinnangul läks Eesti tiimil väga hästi. «Meie tugevamad liikmed võtsid oma võidud ära. Ülejäänud said oma esimese välisvõistluse kogemuse,» hindas Hannus ning lisas, et ükski sportlane ei kaotanud suure ülekaaluga.

Hannuse sõnul on järgmine samm jätkata koduste võistlustega. Järgmist aastat silmas pidades soovib MMA Liit välja panna sportlased Euroopa meistrivõistlustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles