Video: uruguaylase hiilgav kauglöök Madridi derbis otse ristnurka

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getafe peatreener Jose Bordalas.
Getafe peatreener Jose Bordalas. Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Hispaania jalgpalli kolmanda vooru avamängus leidis aset Lõuna-Madridi derbimatš, kui Getafe alistas võõral väljakul Deportivo Leganesi tulemusega 2:1.

Liigahooaega kahe võiduga alustanud Leganes jäi 11 454 pealtvaataja (Leganesi kodustaadion rohkem ei mahutagi – toim) ees kaotusseisu avapoolaja lõpus, kui mänguskoori avas uruguaylane Mauro Arambarri, kelle suurepärane kauglöök ristnurgas lõpetas.

Teise poolaja keskpaigas tõi viiginumbrid tabloole Miguel Guerrero tabamus. Sama mees oleks võinud Leganesi kangelaseks tõusta, kuid hispaanlane ei suutnud 72. minutil realiseerida 11 meetri karistuslööki.

Matšisaatuse otsustas penaltipunktilt eksinud mängija rahvuskaaslasest nimekaim Alvaro Guerrero 83. minutil, kes lõi palli postipõrkest vastaste väravavõrku.

Mullu Hispaania esiliigas mänginud Getafe tõusis võidu toel liigatabelis kümnendale positsioonile, Leganes jätkab kolmandal kohal. Ülejäänud kolmanda vooru kohtumised peetakse laupäeval, pühapäeval ja esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles