Klopp kaitseb jõhkra vea teinud Mane'd: see oli õnnetus!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp on tusane
Jürgen Klopp on tusane Foto: David Klein/imago/Sportimage

Kuigi Manchester City väravavaht Ederson Moraes murdis kokkupõrkes Liverpooli ründaja Sadio Manega lõualuu, peab Liverpooli peatreener Jürgen Klopp Manele antud punast kaarti ühekohtuseks. Sakslane kohtunik Jon Mossi otsusega päri ei ole.

Mane eemaldamise hetkel oli Liverpool 0:1 kaotusseisus, kogu kohtumine kaotati 0:5. Klopp raius pressikonverentsil, et tegemist oli õnnetusjuhtumiga ning punane kaart muutis Liverpooli elu raskeks.

«Ma ei arva, et see oli punane kaart. Sadio ei näinud väravavahti. See oli ebaõnn, see oli õnnetus,» sõnas ta ning selgitas, et mõlemad tahtsid palli mängida: väravavaht tuli välja, Sadio läks aga pallile järgi. «Loodan, et inimesed näevad seda nii nagu see oli.»

Klopp keeldus ka pärast mängu matši vilistanud kohtunikuga kätt surumast. 

Ragnar Klavan mängis Liverpooli eest täna terve kohtumise ning ​Klopp põhjendas koosseisuga vangerdamist järgmiselt: «Dejan mängis laupäeval 27 minutit (Kosovo vastu) ning järgmisel päeval edasi matši lõpuni*. Teisipäeval üsna raskes mängus Türgi vastu 90 minutit. Ta naasis koondisepausilt tervena – vastasel juhul poleks ta pingil. Raggy (Ragnar) ei mänginud Eesti eest teist valikmängu (Küprose vastu) ning ta oli hea Crystal Palace’i vastu. Sellepärast sellised valikud.»

* Teadupärast peatati Horvaatia - Kosovo mäng halbade ilmastikuolude tõttu ning jätkati järgmisel päeval.

Nelja mängu järel on Liverpoolil tabelis kirjas kaks võitu, viik ning kaotus. Koduväljakul triumfeerinud City tõusis aga 5:0 võiduga vähemalt ajutiselt liiga liidriks 10 punkti peale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles