Mayweatheri isa avaldas poja võidu kohta hästihoitud saladuse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather seenior ja juunior 2015. aastal
Floyd Mayweather seenior ja juunior 2015. aastal Foto: Isaac Brekken/AP

Maailma kalleimast poksilahingust Floyd Mayweatheri ja Conor McGregori vahel on möödas juba kaks nädalat, kuid nüüd teatas Mayweather seenior, et poeg oma rekordilise 50. võidu saamise nimel suurt vaeva ei näinudki.

Maailma kalleima poksimatši võitja selgus kümnendas raundis, kui Mayweather juunior teenis võidu iirlasest MMA-võitleja McGregori üle tänu tehnilisele nokaudile. Juhul kui matš oleks kestnud maksimaalselt ehk 12 raundi, oleks võitnud ikkagi Mayweather.

Mayweather seenior rääkis The Sunile, et poeg valmistus matšiks tagasihoidlikult. Või õigemini, ei valmistunudki. «Floyd ei treeninud selleks kohtumiseks,» rääkis uhke papa.

Isa väitel võinuks Mayweather korraliku treenimise korral McGregori lootused veelgi varem purustada. Näiteks juba teises raundis.

«Maailm nägi vaid 50 protsenti sellest, milleks mu poeg on võimeline. Seda võib tõesti nimetada nii, et ta tuli tänavalt, et teist meest klobida. Täpselt nii hea ta ongi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles