30-aastane peatreener nüpeldas Müncheni Bayernit

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni edurivimees Thomas Müller hoiab kahe käega peast kinni.
Müncheni Bayerni edurivimees Thomas Müller hoiab kahe käega peast kinni. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga kolmandas voorus sepistas üllatuse 30-aastase peatreener Julian Nagelsmanni juhendatud Hoffenheim, kes alistas 2:0 tiitlikaitsja Müncheni Bayerni.

Viis aastat järjest Saksamaa meistriks kroonitud Bayern jäi kaotusseisu 27. minutil, kui Andrea Kramarici eeltöö realiseeris väravaks ründaja Mark Uth. Sama mees tegi 51. minutil seisuks 2:0.

Bayerni peatreener Carlo Ancelotti tegi seepeale vahetuse ning saatis Sebastian Rudy asemel väljakule kogenud Arjen Robbeni, ent pööret see manööver tuua ei suutnud. 78. minutil sekkusid Franck Ribery ja James Rodriguez, kes vahetasid välja Rafinha ja Thomas Mülleri, ent ka värsked jõud ei aidanud Bayernit väravani ning hooaja esimene kaotus oli tõsiasi.

Ühtlasi tähendab Hoffenheimi võit, et Bundesligas pole kolme vooru järel ainsalgi klubil täisedu. Seitsme punkti peal on samuti täna hooaja esimsed punktid kaotanud Dortmundi Borussia, Hoffenheim ja Hannover, kuus punkti on kogunud RB Leipzig, Bayern ja Hamburg. Homme võivad samale pulgale tõusta Schalke, Berliini Hertha ja Stuttgart.

Bundesliga 3. vooru senised tulemused: Hamburg - Leipzig 0:2, Mainz - Leverkuseni Bayer 3:1, Mönchengladbachi Borussia - Frankfurti Eintracht 0:1, FC Augsburg - FC Köln 3:0, Freiburg - Dortmundi Borussia 0:0, Wolfsburg - Hannover 1:1, Hoffenheim - Bayern 2:0.

Pühapäeval peetakse kaks matši: Berliini Hertha - Bremeni Werder ja Schalke - Stuttgart.

Müncheni Bayernist 2:0 jagu saanud Hoffenheimi mõlemad väravad lõi Mark Uth. Foto: AP Photo/Michael Probst/Scanpix.
Müncheni Bayernist 2:0 jagu saanud Hoffenheimi mõlemad väravad lõi Mark Uth. Foto: AP Photo/Michael Probst/Scanpix. Foto: MICHAEL PROBST/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles