Eesti korvpalliklubid leppisid turniiril kaotusega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo
Kalev/Cramo Foto: BC Kalev/Cramo Facebook

Uueks korvpallihooajaks valmistuv Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo kaotas Liepajas peetaval LOC Cup turniiril 76:83 Permi Parmale. Tartu Ülikool tunnistas samal turniiril Riia VEFi 72:81 paremust. 

Branko Mirkovicita ning meeskonna värskete täienduste Kristjan Kanguri ja Madis Soodlata mänginud Kalev juhtis avaveerandi järel 16:15, mis poolajapausil oli muutunud Parma neljapunktiliseks eduseisuks 37:33. Vastased käristasid vahe suuremaks neljandal veerandajal.

Kalevi parimana Cedric Simmons täna 18 punkti ja 9 lauapalli. Sten-Timmu Sokk lisas 15, Janari Jõesaar ja Bojan Subotić 11 ning Erik Keedus 10 punkti.

Tartu Ülikool sai teist päeva järjest kaotuse. Kui turniiri esimeses mängus tunnistasid tartlased Venemaa meeskonna BC Samara 73:67 paremust, siis täna alistuti Riia VEFile. Tartu parim oli Steven Cook 24 punktiga, Janar Talts lisas 15 punkti. 

11. korda toimuval turniiril osaleb üheksa meeskonda neljast riigist, kes on jagatud kolme alagruppi. Lätit esindab turniiril kolm võistkonda- eelmise hooaja Läti meister Riia VEF, BK Ventspils ja korraldaja Liepaja/Betsafe. Eestit esindavad BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool. Leedu klubidest on kohal Lietkabelis ning Venemaalt BC Parma, BC Jenissei ja BC Samara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles