Teenekas Eesti käsipallur lõpetas karjääri

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Marius Lepp.
Käsipallur Marius Lepp. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti käsipallikoondise teenekas joonemängija Marius Lepp teatas karjääri lõpetamisest. 37-aastase käsipalluri viimaseks töökohaks jäi Šveitsi klubi Stäfa Lakers, kelle ridades mängis ta alates 2015. aasta suvest.

Lepa 19-aastane profikarjäär algas kodulinna Põlva esindusklubis Serviti, kust ta liikus hooajaks 2008-09 Šveitsi kõrgliigaklubisse St. Gallen St. Otmar. Edasise karjääri jooksul mängis Lepp veel Hispaania klubides Iruni Bidasoa ja Toledo, Iisraeli klubis Rishoni Hapoel, Soome tippklubis Riihimäki Cocks ja viimased kaks hooaega Lakersis, kes jäi 2015-16 Šveitsi Lakers kõrgliigas viimaseks. Mullu saavutati esiliigas teine koht, ent üleminekumängude kaudu kõrgliigasse tagasi tõusta ei õnnestunud.

«Olen otsustanud käsipallimängija karjääriga lõpparve teha. Tegemist ei ole vigastuse, haiguse või vanusega. Lihtsalt on aeg elus midagi muud teha, ka rohkem aega perega koos veeta. On olnud tore aeg aastast 1998, kui kuulusin erinevatesse liigadesse ja profiklubidesse. Tänud kõikidele toetajatele, arstidele, sõpradele ja perele, kes olnud olemas ka halbadel aegadel,» kirjutas Lepp Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles