Ratas ja Liiv langesid Tallinnas peetud MMil poolfinaalis välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Liiv ja Veiko Ratas tantsimas.
Helena Liiv ja Veiko Ratas tantsimas. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Sel nädalavahetusel Saku Suurhallis aset leidval tantsufestivalil Vana-Toomas Trofee võitsid standardtantsude profiklassi maailmameistritiitli Paolo Bosco ja Silvia Pitton Itaaliast. Eestit esindasid Veiko Ratas ja Helena Liiv, kelle parimaks saavutuseks jäi poolfinaal ning esimest korda koos tiitlivõistlustel üles astunud Mairold Millert ja Aleksandra Žeregelja langesid võistlusest välja pärast veerandfinaali.

Seitsme finalisti seast moodustasid itaallased enamiku – lisaks maailmameistritiitlile viidi koju ka teine, kolmas ja viies koht, mille saavutasid vastavalt Domenico Soale ja Gioia Cerasoli, Rosario Guerra ja Grazia Benincasa ning Francesco Decandia ja Sabrina Laconi.

Samuti pääsesid finaali Frederico di Toro ja Anastasia Tarlõkova ning Jevgeni Kasmirtšuk ja Jekaterina Kim Venemaalt, kes tulid auhinnalistele neljandale ja seitsmendale kohale. Kuuenda koha saavutasid finaalis Sloveeniat esindanud Luca Bussoleti ja Tjaša Vulic.   

Võitjad Paolo Bosco ja Silvia Pitton on mitmekordsed standardtantsude maailmameistrid amatööride hulgas ning nüüd juba kolmekordsed maailmameistrid professionaalide arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles