Jamaica kergejõustiklane sai raskes avariis surma, MM-finalist vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Campbell ulatab Londoni MMil teatepulka Usain Boltile
Michael Campbell ulatab Londoni MMil teatepulka Usain Boltile Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

20-aastane Jamaica sprinter Jordan Scott hukkus kodumaal toimunud autoõnnetuses, temaga ühes autos olnud MM-finalist Michael Campbell viidi haiglasse. 

Õnnetus juhtus pühapäeva varahommikul kell 4.45, kui Jamaica Gleaneri väitel naasid noormehed peolt. Scott kaotas auto üle kontrolli, sõitis vastu posti ja masin lahvatas leekidesse.

Kui Londoni MMi finaalis Jamaica 4x100 teatemeeskonnas kolmandat vahetust jooksnud Campbell suutis autost välja ronida, siis tema sõber Scott jäi põlenud autosse ning sai surma.

Scotti endine treener Machell Woolery oli juhtunust šokis. «Hommikul uudiseid kuuldes ei suutnud ma seda uskuda. Tal on keskkoolist saadik load olnud. Ta oli hea autojuht. Vestlesime temaga kuu aega tagasi ning ootasin temalt veel suurt tulevikku,» sõnas Woolery Jamaica Observerile.

Woolery sõnul oli Scott paranemas varbavigastusest. 400 meetris 48,01 jooksnud noormees lootis veel hooaja lõpus isikliku rekordi uude sekundisse viia.

Kuigi õnnetuse järgselt levisid kuuldused, et õnnetuses ellu jäänud Campbell murdis jala, lükkas Jamaika kergejõustikuliidu president Warren Blake need jutud ümber. «Tema jalaga on kõik korras, tal on pisivigastused. Ta on stabiilses seisundis ning ta on säilitanud kõnevõime,» sõnas Blake Jamaica Observerile.

Aprillis hukkus Kingstonisse viival teel mootorrattaõnnetuses Suurbritanniale hõbemedali toonud jamaicalane Germaine Mason, kes oli Jamaica Gleaneri teatel varem pidutsenud koos kaheksakordse olümpiavõitja Usain Bolti ning teise tuntud sprinteri Michael Frateriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles