Tallinna maratoni korraldajad vabandavad tekkinud liiklushäirete pärast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maraton
Tallinna maraton Foto: ERIK PROZES/

Möödunud nädalavahetusel toimunud Tallinna maraton põhjustas probleeme liikluses. Ürituse korraldajad vabandavad tekkinud liiklushäirete pärast.

«Korraldajad väga vabandavad kõigi liiklejate ja piirkonna elanike ees, kellele põhjustati ebamugavusi. Viimasel hetkel lisandunud täiendavad turvalisusenõuded ei jätnud sõidukitega liiklejate ümbersuunamiseks suuri võimalusi ja põhjustasid palju segadust. Seda eriti Põhja-Tallinnas ja Kalamaja ümbruses. Nii maratoni organiseerijad kui liikluse korraldajad said siit olulise õppetunni,» vabandab Tallinna maratoni peakorraldaja Mati Lilliallik kogu korraldusmeeskonna nimel.

Lillihalliku sõnul said nad korralduse paigaldada jooksuraja äärde teetõkked vaid nädalapäevad enne maratoni ning seetõttu ei jõudnud kogu info õigel ajal inimesteni. Tema sõnul tuli korraldus linnalt, et tagada väliskülaliste ohutus, lisas Lillihallik.

Tallinna maratoni liiklusinfot edastati nii meediakanalites, otsepostiga, Tallinna linna ja jooksusündmuse ametlikel veebilehtedel, pressiteadetes kui ka sotsiaalmeedias.

Tallinna maraton võideti maailmaklassi kuuluva ajaga 2:09.22, mis on nii Baltimaades kui ka Põhjamaades joostud maratonide rekord. Eesti suurimast rahvaspordisündmusel osales üle 18000 liikumisharrastaja kõigist Eesti maakondadest ja 56 välisriigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles