Maailma esireket Nadal püsib liivaväljakutel võitmatuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireket Rafael Nadal võitis liivaväljakutel 34. järjestikuse matši, alistades Barcelona turniiri finaalis David Ferreri (ATP 6.).

24-aastane hispaanlane sai oma kaasmaalasest jagu 6:2, 6:4, kusjuures, teises setis jäi Nadal 2:4 kaotusseisu. Kohtumine kestis tund ja 49 minutit.

Samad mehed olid vastamisi ka nädal tagasi Monte Carlos, kus Nadal võitis 6:4, 7:5.

Liivaväljakute kuningaks kutsutava Nadali seeria on muljetavaldav – pärast 2009. aasta Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel neljandas ringis Robin Söderlingilt saadud kaotust pole ta liivaväljakutel kaotusekibedust tundnud, ta on oma lemmikväljakukattel võitnud järjest 34 mängu. Ühtlasi oli tänane tema karjääri 501. võit.

Nadali imeline võiduseeria teeb temast taaskord Prantsusmaa lahtiste suursoosiku, seni on ta Pariisis peetaval suure slämmi turniiril võidutsenud viiel korral. Tänavused Prantsusmaa lahtised algavad 22. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles