Umbid hoiavad Hyeres'i regatil 18. kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õed Marjaliisa (esiplaanil) ja Elise Umb.
Õed Marjaliisa (esiplaanil) ja Elise Umb. Foto: Toomas Huik/Postimees

Täna algas Prantsusmaal Hyeres’is Maailma Karika neljas etapp, kus eestlastest esines avapäeval kõige edukamalt 470 klassis seilavad Marjaliisa ja Elise Umb, asetudes 6-8 m/s puhunud meretuule ning suure lainetuse oludes 18. kohale.

Õdede paatkonnale kujunesid MK etapi esimeste sõitude finišikohtadeks 19 ja 23, suurregatil tuleb neil rinda pista 54 konkureeriva tiimiga. Täna näitasid kokkuvõttes parimat minekut hispaanlannad Tara Pacheco ja Berta Betanzos.

Finnil purjetav Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) alustas avapäeval 17. ja 16. kohaga, mis annavad talle hetkel 32. positsiooni. Harles Liiv (ESS Kalev Jahtklubi) tegi täna kaasa ühe sõidu, saades sealt 19. tulemuse ning peab hetkel leppima 61. asetusega. 80 võistleja seas jagavad liidrikohta britid Ben Ainslie ning Giles Scott, mõlemad saavutasid tänastes sõitudes oma kvalifikatsioonigrupis kaks võitu.

Laser Standard klassis tegi Eesti noormeestest tugevama alguse Argo Vooremaa (KJK), kes kahe 16. kohaga võtab suures, 154 osalejaga ning koguni kolmes grupis võistlevas laevastikus 48. koha. Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sõitude seeria algas tulemustega 26 ja 29 ning ta on hetkeseisuga 78. positsioonil. Laseril jagavad avapäeva järel esikohta austraallane Tom Slingsby ja sakslane Simon Grotelueschen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles