Venemaa hokilegend Fetissov: keegi ei ole nii idioot, et hakkaks NHLile vastu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Fetissov (vasakul)
Vjatšeslav Fetissov (vasakul) Foto: Mikhail Metzel/Mikhail Metzel/TASS

Venemaa legendaarne hokimängija Vjatšeslav Fetissov ei usu, et ükski NHLi mängija hakkaks liigaga lepingut rikkuma ning osaleks NHLi vastuseisust hoolimata olümpiamängudel.

Teatavasti keelas NHL oma mängijatel 2018. aasta olümpiamängudel osaleda. Nii mõnigi NHLi mängija on aga avaldanud, et kavatseb hoolimata liiga vastuseisust oma riiki olümpial esindada. Fetissovi hinnangul on sellised väljaütlemised tühised ning tõenäoliselt keegi NHLi keelule näkku ei sülita.

«Keegi ei ole nii idioot et rikuks NHLiga lepingut olümpial mängimise pärast,» ütles Fetissov Venemaa propagandakanalile Russia Today.

Varasemalt on näiteks Aleksandr Ovetškin öelnud, et tema sooviks kindlasti Venemaa eest olümpial mängida.

NHLi mängijate puudumine olümpialt avab aga Fetissovi hinnangul võimaluse teistel silma paista. «NHLi mängijate puudumine muudab olümpiaturniiri vähem vaatemängulisemaks. Kuid nüüd on KHLi mängijatel hea võimalus end proovile panna. Loodetavasti mõistavad nad isegi seda ning Venemaa võidab olümpiakulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles