Taas kokku kutsutud naiste käsipallikoondis sai peatreeneri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Noodla.
Martin Noodla. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Alates sellest hooajast on taas kokku kutsutud naiste käsipalli rahvuskoondis, mida juhendab peatreenerina Martin Noodla. 

«Minu jaoks on tegemist pikema projektiga. Esimesel aastal ei tasu tulemust oodata, kuigi juba novembris mängime Soome koondisega maavõistlust. Eesmärk on regulaarselt kokku saada ning tugev alus ka naiste käsipallile laduda,» sõnas Noodla.

Naiskonna uuele hingamisele aitavad kaasa ka noored treenerid – Noodla kõrval tegutsevad juhendajatena Ainar Estra ja Ragnar Põldma ning füsioterapeudina Maarit Junolainen. «Püüame kaasata võimalikult palju mängijad, et praegusi teadmisi ja oskusi parimal moel rakendada,» lisas Noodla, kes tänasel pressiüritusel andis möödunud sajandi parimale naistreenerile Ebba Lõokesele üle Eesti Käsipalliliidu aumärgi.

Möödunud nädalal 75. sünnipäeva tähistanud Lõoke ütles, et usub naiste käsipalli uude tõusu. «Minu suurim soov on, et ühel päeval oleks meie naiste seas kõva konkurents ning publikul sama suur huvi, kui praegu meeste mängude vastu,» sõnas jätkuvalt särav daam, kes suurema osa oma elust on naiste käsipalli arendamisele pühendanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles