Hunt oli okei, Colts hädine

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramsi mehed on rõõmsad, Margus Hundil (taamal nr 92) ja tema Coltsi kolleegidel põhjus puudub.
Ramsi mehed on rõõmsad, Margus Hundil (taamal nr 92) ja tema Coltsi kolleegidel põhjus puudub. Foto: JEFF GROSS/AFP/Scanpix

Indianapolise Coltsi hooaeg Ameerika jalgpalli profiliigas NFL algas suure saunaga: Los Angelese päikese all vannuti 9:46 alla kohalikule Ramsile. Margus Hundi viisakas esitus oli Coltsi õudse õhtu üks väheseid positiivseid külgi.

Hunt, keda hinnatakse eelkõige tema löögiblokeerimisoskuste tõttu, jäi Ramsi vastu kõige napimalt ilma järjekordsest vastavast skalbist, kui Greg Zuerleini löök lendas teisel poolajal mõne sentimeetriga mööda vastaste liinist läbi murdnud eestlase väljasirutatud käest.

Õnneks ei jäänud see mängus Hundi ainsaks silmapaistvaks hetkeks – meie mees sai enda nimele Bengalsi ainsa mängujuhi kottipaneku ehk sack'i, tabas söötjat veel mitmel korral vahetult pärast viset ning peatas kahel korral ka palliga vastase läbimurde. Viisakad numbrid mängija kohta, kes viibis väljakul 31 protsendil kaitseolukordadest ehk 20 puhul. Negatiivse poole pealt jäi eestlase hingele üks karistus, mille tulemusel sai Rams mitu meetrit Coltsi väravaalale lähemale ja jätkuolukord lõppes vastastele touchdown'iga. Seega mitte päris hiilgav mäng, aga samas pole Hundil ka midagi häbeneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles