Miks puhkes laupäeval Lasnamäel jalgpallikaklus? (2)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Episood laupäevasest jalgpallikaklusest Lasnamäe kunstmurustaadionil. FC Flora dressipluusis mehele otsa vaatav mees on FC Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar.
Episood laupäevasest jalgpallikaklusest Lasnamäe kunstmurustaadionil. FC Flora dressipluusis mehele otsa vaatav mees on FC Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar. Foto: Brit Maria Tael

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste 28. vooru laupäevase kohtumise FC Infonet – FC Flora (1:3) 90. minutil vallandus tribüünidel kahe klubi toetajate vahel kaklus, mille käigus löödi ühel inimesel silm siniseks, teisel välja neli hammast ja kolmandal rebiti puruks särk. Lisaks muljuti (õnneks kergelt) isaga jalgpallimatši vaatama tulnud nelja-aastast tüdrukut. Kõik kannatanud olid Flora poolehoidjad.

Küsimusele, mis täpselt juhtus, jääb ammendav vastus võib-olla andmata, sest esialgsetel andmetel pole intsidendi algusest videomaterjali ning sõltumatuid tunnistajaid vahest samuti mitte. Jalgpalliliit on algatanud distsiplinaarmenetluse, millega jõutakse lõpule ilmselt alanud nädala jooksul. Mõni kannatanu on teinud politseisse juhtunu kohta avalduse.

Jalgpalliportaalile soccernet.ee antud ütlustest ilmneb klassikaline sõna vs. sõna olukord, kus kumbki osapool ei eita oma pattu, kuid rõhutab, et teise süü oli võrreldamatult sügavam. Klassikalisest fännikaklusest eristab olukorda fakt, et konfliktis osales ka Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar. Oma väitel passiivselt, Flora fännide väitel aktiivselt.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles