Varik-Daiders said Saksamaa MM-etapil kümnenda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik - Lauris Daiders
Kert Varik - Lauris Daiders Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Ainsa Eesti külgvankrisõitjana tervet hooaega motokrossi maailmameistrivõistluste karusellis kaasa tegev Kert Varik sai Saksamaal Rudersbergis toimunud kolmeteistkümnendal maailmameistrivõistluste etapil kümnenda koha.

Augustis kiskus Variku ja tema korvisõitja Maarek Miili hooaeg pisut kiiva: Stelpes, kümnendal MM-etapil, sai Miili põlv viga ja hooaeg tuli pooleli jätta. Asendajaks leiti lätlasest tippsõitja Lauris Daiders, kuid ka järgmisel, Kiviõli MM-etapil saadi tehniliste probleemide tõttu kirja 0 punkti. 12. Šveitsis toimunud etapp jäi ekipaažil aga vahele.

Eilse Rudersbergi etapi kohta ütles Varik: «Saime üle hulga aja mõlemad sõidud korralikult sõita ja päeva kokkuvõttes kümnes koht. Enne etappi võetud tagasihoidlik plaan olla jälle esikümne hulgas sai täidetud. Sõidud olid keerulised, siin alati hullult mudane. Stardid liiga hästi ei õnnestunud, aga sõitudes olime kolmeteistkümnendad ja üheteistkümnendad, kokku kümnendad.»

Markus Normak – Karl-Albert Kasesalu teenisid Rudersbergis 25. kohaga MM-arvestuses 1 punkti. Etapi võitsid Etienne Bax-Nicolas Musset (Holland-Prantsusmaa), kes on ka maailmameistrivõistluste üldliidrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles