Mourinho avalikustas oma lemmikmängija nime

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho sõnas, et suvel Unitediga liitunud serblasest poolkaitsja Nemanja Matic on suhtumise osas parim mängija, kellega portugallasel on senise karjääri jooksul õnnestunud koostööd teha.

«Mulle jääb alatiseks meelde mäng, kus saatsin ta teiseks poolajaks väljakule, kuid võtsin 70. või 75. minutil uuesti välja. Ajakirjanikud tahtsid lugu, nad tahtsid verd – vahet polnud, kas minu või tema või mõlema oma,» rääkis Mourinho The Timesile. «Nemanja oli väga kurb. Ja mina olin ka kurb, sest selline käik ei olnud ilus – ma olin seni midagi niisugust vaid kaks korda teinud.»

Järgmisel päeval saabus Matic aga Mourinho kabinetti. «Ta tuli ja ütles: olen õnnetu, aga see on minu süü. «Ma ei ole sellega rahul, mis juhtus, aga see oli minu viga, sest mängisin nii, et mõistan vahetuse põhjust. Jätkame,» ütles ta. Kahjuks ei saanud me eriti kaua jätkata, sest paar nädalat hiljem mind vallandati, aga ta oli «minu mees». Hoidsime sidet isegi sel ajal, kui me koos ei töötanud. Praeguseks on ta veelgi küpsem,» sõnas Mourinho, kes Matici suvel 40 miljoni naela eest Chelseast Unitedisse tõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles