Eesti laskesuusatamine vajab hädasti lisajõudu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusataja.
Laskesuusataja. Foto: SCANPIX

Sel nädalal tekitas palju kõneainet meie edukaima laskesuusataja, MMil 12. koha saanud Eveli Saue otsus järgmine hooaeg vahele jätta ning tulla tagasi puhanud vaimu ja tegusa abimeeskonnaga.

ETV spordisaate stuudiokülaliseks olnud Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja tunnistas probleemide olemasolu alaliidu sees.

«Tunneme inimressursi puudust igal lõigul. Midagi pole öelda – oleme väike alaliit ja töötan kontoris üksinda. Hallata A-koondist, järelkasvu ja igapäeva tegevust ka korras hoida – tõesti, igale poole mind ei jätku,» kurtis Oja.

«Möödunud talvel oli peatreener üksinda kogu naiste ja meeste koondist vedamas. Ajaressurss ei võimaldanud hoida kommunikatsiooni sellel tasemel, mida ootame,» lisas Oja. «Vajame hädasti lisajõudu, seda näitas ka möödunud talv. Teise treeneri koht on hädavajalik. Usun, et selle otsuse juhatus kinnitab,» lootis peasekretär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles